Top Vizualizate
Descoperă filme tale preferate și adăuga la favorite,crează colecția ta de filme preferate la favorite, crează playlistul tau cu filmele de colecție disponibile pe site .
Duel in the Sun
Duel in the Sun - Duel sub soare (1946)
Categorii
Western
IMDB
6.7
Țara
England
Durata
144 min
Lansat în anul
1946
Dupa moartea dramatica a tatalui ei, tanara Pearl Chevez se muta la rudele sale din Texas. Desi bine primita de catre Laura Belle McCanles, stapana casei, si de catre fiul cel mare, Jesse, fata are de infruntat ostilitatea senatorul McCanles si a fiului mai mic, Lewt. Prezenta ei exacerbeaza tensiunile din familie si naste vrajba intre cei doi frati, amandoi cuceriti de farmecul tinerei.
141 view
Erotikon
Erotikon (1920)
Categorii
Dramă
IMDB
6.5
Țara
El Salvador
Durata
97 min
Lansat în anul
1920
Erotikon is a 1920 Swedish romantic comedy film directed by Mauritz Stiller, starring Tora Teje, Karin Molander, Anders de Wahl and Lars Hanson. It is based on the 1917 play A kék róka by Ferenc Herczeg. The story revolves around an entomology professor obsessed with the sexual life of bugs, and his easygoing wife who is courted by two suitors.
112 view
Tales from the Crypt
Tales from the Crypt – Aventuri în Casa Morții (1989)
Categorii
Comedie
IMDB
8
Țara
England
Durata
25 min
Lansat în anul
1989
Povestioare de câte o jumătate de oră construite pe teme precum groaza, magia neagră, subiectele științifico-fantastice, întorsăturile de situație, prezentate de o păpușă sinistră cunoscută ca The Crypt Keeper. Serialul reprezintă o reușită antologie aflată undeva între „Zona Crepusculară” și horror-ul modern. Nerecomandat celor prea tineri sau prea sensibili.
96 view
Decision Before Dawn
Decision Before Dawn - Decizia înainte de zori (1951)
Categorii
Thriller
IMDB
6.8
Țara
England
Durata
119 min
Lansat în anul
1951
Al doilea război mondial intră în ultima sa fază: Germania este în ruină, dar nu cedează. Armata americană nu are cunoștințe cruciale despre unitățile germane care operează pe partea opusă a Rinului și decide să trimită doi prizonieri germani pentru a strânge informații. Schema este riscantă: Gestapo păstrează o rețea teribil de eficientă pentru identificarea și capturarea spionilor și a deșertatorilor. Mai mult, nu este clar că „Tigrul”, căruia nu îi deranjează nicio lucrare murdară atâta timp cât prețul este corect, iar „Fericitul” obosit de război, care ar putea fi trădat cu ușurință de sentimentele sale, sunt agenți de încredere. După ce Tiger și un alt agent american sunt infiltrați cu succes, Happy este parașutat în Bavaria. Obligația sa: află unde se află o unitate blindată puternică germană care se deplasează spre frontul de vest.
93 view
The Treasure of Lost Canyon
The Treasure of Lost Canyon - Comorile pierdute din Marele Canion (1952)
Categorii
Western
IMDB
5.5
Țara
England
Durata
82 min
Lansat în anul
1952
Micul David, rămas orfan în drumul său spre Vest, încape pe mâinile unui escroc care-l învaţă toate tainele ’’meseriei’’ de hoţ. Câţiva ani mai târziu, tânărul îl întâlneşte pe excentricul ’’Doc’’ Brown, fost miner şi farmacist. Cei doi se împrietenesc la cataramă şi se înţeleg de minune, dar numai până când descoperă o comoară ascunsă, fapt care va declanşa tot felul de probleme şi va scoate la iveală o stranie coincidenţă.
77 view
Winds of the Wasteland
Winds of the Wasteland - Lungul drum al poștalionului (1936)
Categorii
Dramă
IMDB
5.5
Țara
England
Durata
54 min
Lansat în anul
1936
John şi Larry decid să înfiinţeze o afacere în domeniul diligenţelor, dar vor fi păcăliţi de omul de afaceri Cal Drake, atunci când vor cumpăra una dintre liniile de diligenţă ale acestuia, ca în final, să constate că staţia de destinaţie nu prezenta nicio valoare. În ciuda acestui fapt, ei vor merge mai departe și vor încerca să transforme eşecul într-un succes, mai ales atunci când se înscriu să concureze într-o cursă de diligenţe, pentru a câștiga un contract cu Guvernul, în valoare de 25.000 dolari. Drake le devine astfel adversar în această cursă pentru contract şi nu se va opri de la nimic pentru a o câștiga.
76 view
Lost Horizon
Lost Horizon - Ultimul orizont (1937)
Categorii
Dramă
IMDB
7.1
Țara
England
Durata
132 min
Lansat în anul
1937
Ecranizare a romanului cu acelasi titlu, foarte indragit de cititori, al scriitorului James Hilton. Un grup de europeni, printre care se afla un diplomat britanic, Robert Conway, fratele sau, George, un paria pe nume Barnard, antropologul Lovett si Maria, o tanara rusoaica bolnava de tuberculoza, se imbarca in ultimul avion care evadeaza din China zdruncinata de violente miscari sociale, dar aparatul este deturnat de la ruta initiala si se prabuseste in zapezile Himalayei. Supravietuitorii au insa sansa de a fi salvati de caravana unui anume Chang care-i conduce intr-un tinut magic, Valea Lunii Albastre – Shangri-La. Izolat de restul lumii, acest paradis de pace, armonie si liniste nu este totusi perceput astfel de catre toti noii sositi, cei mai dornici sa evadeze de aici fiind George si Maria. Fie si riscandu-si viata...
67 view
Hell's Angels
Hell's Angels - Îngerii Iadului (1930)
Categorii
Dramă
IMDB
6.6
Țara
England
Durata
131 min
Lansat în anul
1930
Roy şi Monte Rutledge, fraţi şi studenţi la Oxford, se înrolează în Forţele Aeriene Britanice când izbucneşte Primul Război Mondial. Mare Don Juan, Monte are o listă lungă de cuceriri, inclusiv pe iubita fratelui său, mai potolit din fire. Condiţiile dure de pe front scot la iveală adevăratul caracter al fiecăruia, mai ales când cei doi tineri acceptă o misiune care le pune viaţa în pericol.
66 view
Independenta Romaniei
Independenta Romaniei (Răsboiul Româno-Ruso-Turc 1877) (1912)
Categorii
Romanesti
IMDB
6.5
Țara
Romania
Durata
2h min
Lansat în anul
1912
Primul film de fictiune romanesc pastrat, realizat cu ocazia aniversarii a 35 de ani de la inceperea Razboiului de independenta a Romaniei. Personajele principale sunt inspirate din poemele lui Vasile Alecsandri, care facusera din personaje precum Cobuz, Penes Curcanul, Rodica si un sergent adevarate legende.
64 view
Ambush at Tomahawk Gap
Ambush at Tomahawk Gap - Ambuscada De La Tomahawk Gap (1953)
Categorii
Western
IMDB
6
Țara
England
Durata
73 min
Lansat în anul
1953
Hodiak, Brian, Derek și Teal tocmai au fost eliberați din închisoare. Ei se întorc la Tomahawk Gap, acum un oraș fantomatic, pentru a recupera banii pe care i-au furat și au fost îngropați de un partener undeva în oraș. În timp ce se aflau la vânătoare, îi atacă indienii și începe o luptă pe viață și pe moarte.
59 view